BANNER860-3
BANNER860-4
BANNER860-2
BANNER860-5
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah njaluk paling apik
asil.

Entuk conto gratis lan buku gambarGO

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. khusus ngasilake lan adol macem-macem jinis produk saringan udara, HEPA, saringan udara ULPA, saringan udara saku, saringan udara V-bank, saringan udara bolong mental, flters udara sing bisa dicuci, saringan udara panel lsp. Kita duwe departemen riset lan pabrik dhewe. Laboratorium antibakteri bebas bledug lan kamar sing resik kanggo saringan HEPA ULPA, pasukan teknis sing kuwat nglawan efisiensi medium lan saringan udara utama. Kabeh produk digawe kanthi formula antibakteri unik lan proses kerja sing trampil.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan

njelajah kita layanan utama

Ana akeh variasi saka wacana Lorem Ipsum kasedhiya, nanging mayoritas wis ngalami owah-owahan.

kita saran kanggo milih
kaputusan tengen

  • nilai kita
  • inovasi
  • pengalaman

Latihan ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non bent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA
  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA

Latihan ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non bent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA
  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA

Latihan ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non bent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA
  • Irisan balung
  • EIA kortikosteron
  • Cakram Dentine
  • Ostase® BAP EIA

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • 1000

    Lintang Comfort

    Kasunyatan sing wis suwe yaiku manawa maca bakal keganggu karo konten sing bisa diwaca.
  • 302

    Staff Profesional

    Kasunyatan sing wis suwe yaiku manawa maca bakal keganggu karo konten sing bisa diwaca.
  • 30

    Taun Pengalaman

    Kasunyatan sing wis suwe yaiku manawa maca bakal keganggu karo konten sing bisa diwaca.
  • 640

    Pemasok

    Kasunyatan sing wis suwe yaiku manawa maca bakal keganggu karo konten sing bisa diwaca.

paling anyar studi kasus

apa ngomong wong

  • Victoria Porter CEO ing Google INC
    Kasunyatan sing wis suwe manawa maca bakal keganggu karo konten kaca sing bisa diwaca nalika ndeleng tata letak. Titik nggunakake Lorem Ipsum
  • Victoria Porter CEO ing Google INC
    Kasunyatan sing wis suwe manawa maca bakal keganggu karo konten kaca sing bisa diwaca nalika ndeleng tata letak. Titik nggunakake Lorem Ipsum
  • Victoria Porter CEO ing Google INC
    Kasunyatan sing wis suwe manawa maca bakal keganggu karo konten kaca sing bisa diwaca nalika ndeleng tata letak. Titik nggunakake Lorem Ipsum

babagan perusahaan

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. khusus ngasilake lan adol macem-macem jinis produk saringan udara, HEPA, saringan udara ULPA, saringan udara saku, saringan udara V-bank, saringan udara bolong mental, flters udara sing bisa dicuci, saringan udara panel lsp. Kita duwe departemen riset lan pabrik dhewe. Laboratorium antibakteri bebas bledug lan kamar sing resik kanggo saringan HEPA ULPA, pasukan teknis sing kuwat nglawan efisiensi medium lan saringan udara utama. Kabeh produk digawe kanthi formula antibakteri unik lan proses kerja sing trampil.

maca liyane

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Apa pentinge nginstal filter udara

    Filter utami jinis tas asring digunakake ing AC tengah lan sistem ventilasi terpusat. Filter jinis tas nggunakake serat sintetik superfine minangka bahan panyaring, lan hawa sing disaring nduweni karakteristik presisi dhuwur lan adsorpsi bledug sing akeh. Kanggo aku ...
    maca liyane
  • Kaya apa saringan HEPA sawise dicuci?

    Kanthi perkembangan industri ing negaraku, mbuwang limbah gas lan banyu limbah nyebabake polusi lingkungan sing serius, lan akeh polutan sing ora bisa diobati, saengga mengaruhi uripe manungsa. Nanging, teknologi uga terus berinovasi lan berkembang, lan ...
    maca liyane
  • Apa Filter HEPA pancen penting kanggo rumah sakit?

    Wiwit taun 1996, Kamentrian Kesehatan Republik Rakyat China ngusulake nomer standar "Standar Kebersihan Kamar Tunggu Rumah Sakit" (GB 9671-1996), sing dileksanakake ing September ing taun sing padha. Antarane, kualitas udara, swara, lan cahya saka waiti ...
    maca liyane
  • Apa karakteristik riset lan pangembangan independen lan produksi produsen filter efisiensi dhuwur

    Filter efisiensi dhuwur utamane digunakake kanggo nangkep bledug partikel lan macem-macem barang padhet sing digantung ing ngisor 0.5um. Gunakake kertas serat kaca ultra-apik minangka bahan panyaring, kertas offset, film aluminium lan bahan liyane minangka piring pamisah, ditempelake karo paduan aluminium pigura kayu, ora ana ambune. Iki dhuwur ...
    maca liyane
  • Sepira kerepe saringan efisiensi dhuwur digunakake karo FFU diganti?

    Sepira kerepe saringan efisiensi dhuwur digunakake karo FFU diganti? Saiki, saringan efisiensi dhuwur wis akeh digunakake ing elektronik optik, manufaktur kristal cair LCD, biomedicine, instrumen presisi, omben-omben lan panganan, percetakan PCB lan industri liyane ing AC ...
    maca liyane
  • Carane ngetung area Filter lan volume online saka Filter tas?

    Carane ngetung area Filter lan volume online saka Filter tas? Ana akeh jeneng kanggo saringan efisiensi medium jinis tas, lan jeneng unit sing digunakake beda-beda. Ana jeneng ing ngisor iki: saringan tas efisiensi medium, tas saringan efisiensi medium, saringan efisiensi medium ...
    maca liyane