BANNER860-3
BANNER860-4
BANNER860-2
BANNER860-5
X

ние ќе ви обезбедиме
секогаш добивај најдобар
резултати.

Добијте бесплатни примероци и сликовнициОДИ

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. е специјализирана за производство и продажба на различни видови производи за филтри за воздух, HEPA, ULPA филтри за воздух, џебни филтри за воздух, филтри за воздух со V-bank, филтри за воздух со ментална мрежа, флатери за воздух што може да се перат, филтер за воздух во панели итн. Ние поседуваме свои оддели за истражување и производство. Антибактериска лабораторија без прашина и чисти простории за HEPA ULPA филтри, силна техничка сила против средна ефикасност и примарни филтри за воздух. Сите производи се направени со нашата единствена антибактериска формула и добро квалификуван работен процес.

дознајте повеќе за компанијата

истражуваат нашите главни услуги

Достапни се многу варијации на пасуси на Lorem Ipsum, но повеќето претрпеа измени.

советуваме да изберете
правилна одлука

 • нашите вредности
 • иновации
 • Искуство

Вежба ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Вежба.

 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA
 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA

Вежба ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Вежба.

 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA
 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA

Вежба ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Вежба.

 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA
 • Парчиња коски
 • ОВЖС на кортикостерон
 • Дентински дискови
 • Ostase® BAP EIA

ние ќе се погрижиме секогаш да добивате
најдобри резултати.

 • 1000

  Ѕвезди удобност

  Одамна е утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина.
 • 302

  Стручен кадар

  Одамна е утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина.
 • 30

  Години на искуство

  Одамна е утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина.
 • 640

  Добавувачи

  Одамна е утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина.

најново студии на случај

што зборуваат луѓе

 • Викторија Портер Извршен директор во Google INC
  Одамна утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина на страницата кога ќе го погледне нејзиниот распоред. Поентата на користење на Lorem Ipsum
 • Викторија Портер Извршен директор во Google INC
  Одамна утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина на страницата кога ќе го погледне нејзиниот распоред. Поентата на користење на Lorem Ipsum
 • Викторија Портер Извршен директор во Google INC
  Одамна утврден факт дека читателот ќе биде одвлечен од читливата содржина на страницата кога ќе го погледне нејзиниот распоред. Поентата на користење на Lorem Ipsum

околу компанија

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. е специјализирана за производство и продажба на различни видови производи за филтри за воздух, HEPA, ULPA филтри за воздух, џебни филтри за воздух, филтри за воздух со V-bank, филтри за воздух со ментална мрежа, флатери за воздух што може да се перат, филтер за воздух во панели итн. Ние поседуваме свои оддели за истражување и производство. Антибактериска лабораторија без прашина и чисти простории за HEPA ULPA филтри, силна техничка сила против средна ефикасност и примарни филтри за воздух. Сите производи се направени со нашата единствена антибактериска формула и добро квалификуван работен процес.

Прочитај повеќе

најново вести и блогови

Гледај Повеќе
 • Кое е значењето на инсталирањето филтер за воздух

  Примарниот филтер од типот на кеса често се користи во централните системи за климатизација и централизирани системи за вентилација. Филтерот од типот на кеса користи суперфини синтетички влакна како материјал за филтрирање, а филтрираниот воздух има карактеристики на висока прецизност и голема количина на адсорпција на прашина. За да ме...
  Прочитај повеќе
 • Како ќе изгледа HEPA филтерот после миење?

  Со развојот на индустријата во мојата земја, испуштањето на отпадниот гас и отпадните води предизвика сериозно загадување на животната средина, а многу загадувачи не можат да се третираат, така што тоа во голема мера влијае на животот на луѓето. Меѓутоа, технологијата исто така постојано иновира и се развива, а ...
  Прочитај повеќе
 • Дали HEPA филтерот е навистина важен за болниците?

  Уште во 1996 година, Министерството за здравство на Народна Република Кина го предложи стандардниот број „Стандарди за хигиена на чекалниците во болницата“ (GB 9671-1996), кој беше имплементиран во септември истата година. Меѓу нив, квалитетот на воздухот, бучавата и осветленоста на чекалните...
  Прочитај повеќе
 • Кои се карактеристиките на независното истражување и развој и производство на производители на филтри со висока ефикасност

  Високоефикасните филтри главно се користат за зафаќање на честички прашина и разни суспендирани цврсти материи под 0,5um. Користете ултра фини стаклени влакна хартија како филтер материјал, офсет хартија, алуминиумски филм и други материјали како разделна плоча, залепена со дрвена рамка од алуминиумска легура, без мирис. Ова е високата ...
  Прочитај повеќе
 • Колку често се заменува филтерот со висока ефикасност што се користи со FFU?

  Колку често се заменува филтерот со висока ефикасност што се користи со FFU? Во моментов, филтрите со висока ефикасност се широко користени во оптичката електроника, производството на LCD течни кристали, биомедицината, прецизните инструменти, пијалоците и храната, печатењето на ПХБ и други индустрии во климатизацијата ...
  Прочитај повеќе
 • Како да се пресмета површината на филтерот и волуменот на воздухот на филтерот за кеси?

  Како да се пресмета површината на филтерот и волуменот на воздухот на филтерот за кеси? Има многу имиња за филтри со средна ефикасност од типот на кеси, а имињата на единиците што се користат се различни. Ги има следниве имиња: филтри за вреќи со средна ефикасност, филтер кеси со средна ефикасност, филтер со средна ефикасност...
  Прочитај повеќе