BANNER860-3
BANNER860-4
BANNER860-2
BANNER860-5
X

ne do t'ju sigurojmë
merrni gjithmonë më e mira
rezultatet.

Merrni mostra dhe libra me figura falasSHKO

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e llojeve të ndryshme të produkteve të filtrit të ajrit, HEPA, filtrat e ajrit ULPA, filtrat e ajrit të xhepit, filtrat e ajrit të bankës V, filtrat e ajrit me rrjetë mendore, filtrat e ajrit të larë, filtrat e ajrit në panel etj. Ne zotërojmë departamentet tona të kërkimit dhe prodhimit. Laborator antibakterial pa pluhur dhe dhoma të pastra për filtrat HEPA ULPA, forcë e fortë teknike kundër efikasitetit mesatar dhe filtrave primar të ajrit. Të gjitha produktet janë bërë me formulën tonë unike antibakteriale dhe një proces pune të kualifikuar.

di më shumë për kompaninë

eksplorojnë tonë shërbimet kryesore

Ka shumë variacione të pasazheve të Lorem Ipsum në dispozicion, por shumica kanë pësuar ndryshime.

ju këshillojmë të zgjidhni
një vendim të drejtë

 • vlerat tona
 • risi
 • përvojë

Ushtrimi ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Ushtrimi.

 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA
 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA

Ushtrimi ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Ushtrimi.

 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA
 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA

Ushtrimi ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Ushtrimi.

 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA
 • Feta kockash
 • EIA e kortikosteronit
 • Disqet dentine
 • Ostase® BAP EIA

ne do të sigurojmë që ju të merrni gjithmonë
rezultatet më të mira.

 • 1000

  Stars Comfort

  Është një fakt i vërtetuar prej kohësh që një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme.
 • 302

  Stafi Profesional

  Është një fakt i vërtetuar prej kohësh që një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme.
 • 30

  Vite eksperience

  Është një fakt i vërtetuar prej kohësh që një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme.
 • 640

  Furnizuesit

  Është një fakt i vërtetuar prej kohësh që një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme.

të fundit studimet e rasteve

çfarë flasin njerëzit

 • Victoria Porter CEO në Google INC
  Fakti i vërtetuar prej kohësh se një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme e një faqeje kur shikon paraqitjen e saj. Pika e përdorimit të Lorem Ipsum
 • Victoria Porter CEO në Google INC
  Fakti i vërtetuar prej kohësh se një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme e një faqeje kur shikon paraqitjen e saj. Pika e përdorimit të Lorem Ipsum
 • Victoria Porter CEO në Google INC
  Fakti i vërtetuar prej kohësh se një lexues do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme e një faqeje kur shikon paraqitjen e saj. Pika e përdorimit të Lorem Ipsum

rreth kompania

Kunshan Jiahe Filter Technology Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e llojeve të ndryshme të produkteve të filtrit të ajrit, HEPA, filtrat e ajrit ULPA, filtrat e ajrit të xhepit, filtrat e ajrit të bankës V, filtrat e ajrit me rrjetë mendore, filtrat e ajrit të larë, filtrat e ajrit në panel etj. Ne zotërojmë departamentet tona të kërkimit dhe prodhimit. Laborator antibakterial pa pluhur dhe dhoma të pastra për filtrat HEPA ULPA, forcë e fortë teknike kundër efikasitetit mesatar dhe filtrave primar të ajrit. Të gjitha produktet janë bërë me formulën tonë unike antibakteriale dhe një proces pune të kualifikuar.

Lexo më shumë

të fundit lajme dhe blogje

shikoni më shumë
 • Cila është rëndësia e instalimit të një filtri ajri

  Filtri primar i tipit qese përdoret shpesh në sistemet qendrore të ajrit të kondicionuar dhe të ventilimit të centralizuar. Filtri i tipit qese përdor fibër sintetike superfine si material filtri, dhe ajri i filtruar ka karakteristikat e saktësisë së lartë dhe sasisë së madhe të absorbimit të pluhurit. Për të takuar...
  Lexo më shumë
 • Si do të duket filtri HEPA pas larjes?

  Me zhvillimin e industrisë së vendit tim, shkarkimi i mbetjeve të gazit dhe ujërave të zeza ka shkaktuar ndotje të rëndë mjedisore dhe shumë ndotës nuk mund të trajtohen, kështu që ndikon shumë në jetën e njerëzve. Sidoqoftë, teknologjia gjithashtu është vazhdimisht në inovacion dhe zhvillim, dhe ...
  Lexo më shumë
 • A është vërtet i rëndësishëm filtri HEPA për spitalet?

  Qysh në vitin 1996, Ministria e Shëndetësisë e Republikës Popullore të Kinës propozoi numrin standard "Standardet e higjienës së dhomës së pritjes në spital" (GB 9671-1996), i cili u zbatua në shtator të po atij viti. Midis tyre, cilësia e ajrit, zhurma dhe ndriçimi i pritjes...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë karakteristikat e kërkimit të pavarur dhe zhvillimit dhe prodhimit të prodhuesve të filtrave me efikasitet të lartë

  Filtrat me efikasitet të lartë përdoren kryesisht për të kapur pluhurin e grimcave dhe lëndë të ndryshme të ngurta të pezulluara nën 0.5um. Përdorni si material filtri, letër me fije qelqi ultra të imët, si pjatë ndarëse, letër offset, film alumini dhe materiale të tjera, të ngjitura me kornizë druri aliazh alumini, pa erë. Kjo është niveli i lartë...
  Lexo më shumë
 • Sa shpesh ndërrohet filtri me efikasitet të lartë me FFU?

  Sa shpesh ndërrohet filtri me efikasitet të lartë me FFU? Aktualisht, filtrat me efikasitet të lartë janë përdorur gjerësisht në elektronikën optike, prodhimin e kristaleve të lëngëta LCD, biomjekësinë, instrumentet precize, pijet dhe ushqimin, printimin e PCB-ve dhe industri të tjera në ajër të kondicionuar ...
  Lexo më shumë
 • Si të llogarisni zonën e filtrit dhe vëllimin e ajrit të filtrit të qeseve?

  Si të llogarisni zonën e filtrit dhe vëllimin e ajrit të filtrit të qeseve? Ka shumë emra për filtra me efikasitet të mesëm të tipit qese dhe emrat e njësive të përdorura janë të ndryshëm. Janë emrat e mëposhtëm: filtra qese me efikasitet të mesëm, thasë filtri me efikasitet të mesëm, filtër me efikasitet të mesëm...
  Lexo më shumë