produkteve

Filtri i ajrit me kornizë primare efektive

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Filtri i kornizës së letrës me efekt primar është një lloj unik i filtrit me efekt primar, i cili është bërë kryesisht nga materiali fibër dhe ka efekt të mirë filtrues, i cili mund të sigurojë që pajisja të mos deformohet, prishet ose shtrembërohet në funksionim për të përmbushur kërkesat e filtrimit. . Në të njëjtën kohë, korniza e jashtme e ekranit të filtrit është bërë nga korniza e fortë letre dhe është bërë nga material filtri me çmim të ulët, i cili rrit zonën e filtrimit dhe zvogëlon rezistencën e ekranit të filtrit, duke zgjatur kështu ciklin e shërbimit të ekranit të filtrit.

Karakteristikat e produktit

1. Materiali i filtrit është 100% fibër sintetike, efikasiteti mesatar (metoda kolorimetrike) është 30% në 35%, rregulli i peshës është 90% në 93%
2. Materiali i filtrit ngjit rrjetën metalike në prizë për të parandaluar dridhjet dhe për të mbajtur palosjen e qëndrueshme
3. Korniza e jashtme e ekranit të filtrit është bërë prej kartoni të fortë, rezistent ndaj lagështirës. Nuk deformohet, thyhet apo shtrembërohet në kushte normale funksionimi.
4. Pjesa filtruese e rrjetës së filtrit është bërë nga materiale filtri me zbritje, gjë që rrit zonën e filtrimit dhe zvogëlon rezistencën e rrjetës së filtrit, duke arritur një jetë më të gjatë shërbimi se rrjeta e filtrit me pllaka.

Aplikacionet

1. Njësia qendrore e ajrit të kondicionuar dhe sistemi i ventilimit
2. Njësi të veçanta të ajrit të kondicionuar me temperaturë konstante dhe lagështi konstante për çelësat e kontrolluar nga programi dhe dhomat e kompjuterit
3. Është veçanërisht i përshtatshëm për sistemin e para-filtrimit të sistemit të spërkatjes së bojës, kompresorit të ajrit të para-filtrimit dhe turbinës me gaz në punëtorinë e spërkatjes së bojës
4. Sistemi i parafiltrimit të filtrit me efikasitet të lartë
5. Përdoret gjerësisht për parafiltrimin e sistemit të centralizuar të ventilimit në ndërtesat e zyrave, qendrat tregtare, spitalet, aeroportet, impiantet e zakonshme industriale ose dhomat e pastra

Të dhëna specifike:

Filtri primar për kornizë letre

Produkti Nr.

Madhësia (MM)

Vëllimi i vlerësuar i ajrit

Efektiviteti

Rezistenca fillestare

Rezistenca përfundimtare e rekomanduar

JAF-065

595*595*46

3200 m³/h

G4 (35%)

≤55Pa

≤110Pa

JAF-066

295*595*46

1000 m³/h

 

 

 

JAF-067

595*595*22

2800 m³/h

 

 

 

JAF-068

295*595*22

800 m³/h

 

 

 

JAF-069

595*595*96

3600 m³/h

 

 

 

JAF-070

295*595*96

1500 m³/h

 

 

 

Madhësia dhe specifikimet speciale mund të bëhen sipas kërkesave të klientit

SX8B0164

SX8B0164


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni